Welkom op onze website

De Dorpskamer internationaal

Daar waren we dan ineens bezig, op donderdagochtend 15 juni jl.,  met het maken van bloemstukjes in de geest van de Japanse bloemsierkunst, ikebana. Onder toeziend oog van een echte deskundige op dat gebied, Masako Higashi, hebben we ons kunnen bekwamen in deze, voor ons nieuwe, bloemsierkunst.
Aanleiding voor deze internationale uitspatting was de onthulling van een kunstwerk van een Japanse kunstenaar Kouji Ohno, op zondag 18 juni jl bij het Kraaienest in Maasland. Dit alles in het kader van de Midden-Delflanddag.

internationaal

De organisatie vond het leuk om op die dag de tafeltjes te versieren met ikebanastukjes. Dat waren dus onze stukjes en het was een hele eer dat te doen en daar te pronken met onze uitzonderlijke bloemstukjes.
Natuurlijk mochten we ook naar de onthulling van het kunstwerk. Met een grote autobus vertrokken we op die uitzonderlijke warme zondagmiddag naar Maasland…..

Het was een dagje om niet te vergeten. Warm, zonnig, cultureel, enz.
We hebben genoten. Het kunstwerk? Voor de één prachtig, voor de ander “nou ja”…. Maakt niet uit. Het staat er en we hebben ons steentje bijgedragen.

De Dorpskamer als vrijwilliger……………………

Zo maar, grappig.

Geniet mee met de foto’s in het album…

 

 

 

terras.jpg